2010. április 30., péntek

A tulipán

Hideg van.Fúj a szél,esik az eső.Teljesen olyan mintha egy késő novemberi délután lenne.Jó ilyenkor bebújni a kis csigaházamba,és melegedni....Képeket nézegetni.

Van nekem egy tulipánom.Nagyon szeretem,pedig tulajdonképp selejtes,mert az egyik szirmán maradt egy zöld csik.Nem szinesedett be teljesen mint a többiek.És emiatt a zöld csik miatt nagyon szépen lehet fényképezni.

Melegedjetek Ti is!

4 megjegyzés:

Szentpyr írta...

Ó igen, ez a tulipán... gyönyörűen fotóztad! És én vitatkoznék veled, mert a fotóid abszolút nem átlagosak, sokkal inkább figyelemre méltóak, különlegesek, én nagyon(!) szeretem őket! A tulipán mintha ugyanezt susogná, nem hallod?;)

krisz írta...

Kedves vagy Rita!Ez a tulipános szerintem is jól sikerült,amit irtam azt úgy átlagban értettem.És örülük ha tetszenek a képeim!..Fülig is pirultam...

BorsheCraft írta...

Ugyehogy! Látod Krisz, nem csak én mondom, úgyhogy lehet benne valami! : ))

krisz írta...

Nem tagadom,nagyon jó érzés hogy láttok valamit a fotókban.És nem is vitatkozom,de .....Másrészről, meg nagyon jó elkapni egy-egy pillanatot.Örülni neki,ha szép. S olyankor úgy érzem ,hogy de jó lenne ehhez érteni is...Aztán megvigasztalom magam,hogy jó ez igy is,hiszen örömöm van benne igy is.Főleg ha ilyen szépségek kerülnek elém,mint ez a kis ledér is.